Ajka 58! – Váltó futóverseny a Kaszinó környékén

Archív (Fotó: Györkös)

A Sportváros Nonprofit Kft. és a Bakonyi Tájfutó Klub Ajka58! címmel váltóversenyt szervez a futás szerelmeseinek november 9-én 16 órától a Kaszinónál. A szervezők 14 tagú csapatokat várnak az ingyenes megmérettetésre.

A váltócsapatok összetétele tetszőleges lehet – nők, férfiak, diákok és felnőttek részvételével. Tekintettel arra, hogy a nagy létszámú váltók megvalósítása nem könnyű feladat, ezért a szervezők engedélyezik, hogy egyes futók még egy váltóban szerepeljenek.

Minden csapatból hárman indulnak először egyszerre, majd folyamatos váltással jutnak el a 13. futóig, a végén a hátralévő futó még két kört teljesít. A verseny célja a város 58. évfordulójának sportos megünneplése és a tömeges futás, illetve az egészséges életmód népszerűsítése.

A versenyzők az alábbi útvonalon mérhetik össze gyorsaságukat: Újélet utca – Petőfi utca – Sport utca – Ifjúság utca – Újélet utca (1 kör 1400 méter). 13 futónak három kört, 1 futónak két kört kell teljesítenie (összesen 41 kör). A rajt és a cél a Kaszinó előtt lesz.

A rajtszámok használata elől a mellkason kötelező.

Nevezni  november 8-án (szerda) 16 óráig lehet a Városi Sportcentrumban a nevezési lista leadásával Mohos Milánnál személyesen, vagy a  sportszervez@vnet.hu  e-mail címen.

A győztes váltó csapat egy díszes serleget nyer, míg az 1-6. helyezett váltók pedig oklevelet kapnak.

Comments

comments

Be the first to comment

Hozzászólás