Ajkai éremeső Győrben

Fotó: a csapattól

Hetedik alkalommal tartották meg október 7-én a Villamosenergia-ipari futó találkozót az E.ON Hungária Zrt. és a Győri Elektromos Vasas Sportkör szervezésében, ahol városunkat a Bakonyi Erőmű Zrt. tizenkét tagú csapata képviselte sikerrel – tájékoztatta lapunkat Ládi János, a Bakonyi Tájfutó Klub elnöke.

Nyolc érmet – amelyből öt arany, egy ezüst és kettő bronz – gyűjtöttek az ajkaiak a több mint kétszázötven résztvevős mezőnyben, különböző távokon.

Az első aranyérem Szabó Zsófia nyakába került, aki serdülő kategóriában a két kilométeres távot teljesítette a leggyorsabban. Ládi János a hét kilométeres pályán győzött a szenioroknál.

Bobay Tímea most vett először részt futótalálkozón, de így szép igazán kezdeni, hiszen a huszonegy kilométeres távot elsőként teljesítette a felnőttek között. Szintén aranyérmet nyert ugyanezen a távon szenior kategóriában Kaszásné Boa Ágnes és Papp Ferenc is.

A tizennégy kilométeres erőpróbát Kaszás Orsolya teljesítette szép eredménnyel, így a dobogó második fokára állhatott fel.

A Bakonyi Erőmű Zrt. csapatából Szabó Sára a hét kilométeres, Szabó Csaba pedig a huszonegy kilométeres távon bizonyította rátermettségét. Mindketten kategóriájuk harmadik helyét szerezték meg.

Bobay Tímea mellett Németh László és Németh Nóra is először volt az ajkai küldöttség tagja, ők a két kilométeres távot teljesítették, Kardics Krisztián hét kilométeren keresztül futott, míg Kardics Tibor a tizennégy kilométeres pálya leküzdését tűzte ki célként.

Comments

comments

Be the first to comment

Hozzászólás