Ajkán vehette át a kupát a Várpalota

Harmadik alkalommal adott otthont az Ajkai Sport Pálya az MTD Hungária Veszprém Megyei Kupa döntőjének, ahol a megye egyben játszó Várpalota és a harmad osztályban versenyző Balatonederics csapott össze.   

Gólban gazdag, pörgős mérkőzést láthatott az, aki kilátogatott szerda késő délután az ajkai pályára, ugyanis a Magyar Kupa Megyei Döntőjében  a VBSK csapata 8:0 -ra győzte le a Balatonederics SC együttesét. A félidőben 2:0-al fordultak a csapatok, ám a mérkőzés következő felében hamar elhúzott a várpalotai gárdai. A balatoni fiúk még ekkor sem adták fel, hősiesen küzdötték végig a 90 percet, edzőjük többször bekiabált nekik, hogy legalább a becsület gól legyen meg. Ezt a közönség is érzékelte és a 8:0-as eredmény ellenére nagyobb ünneplésben részesítették az edericsi focistákat, mint a győztes Várpalotát.

A vándorserleget Talabér Márta, Várpalota polgármestere adta át városa csapatának, amit az együttes tagjai már nagyon vártak, azért hogy a magasba emelhessék.  A polgármesterasszony portálunknak elmondta, hogy jól érzi magát Ajkán és máskor is örömmel jön hozzánk. Azt is megosztotta velünk, hogy külön öröm volt számára, mikor az ajkai polgármester, Schwartz Béla meccs közben azt kiabálta, hogy hajrá Várpalota.

Comments

comments

Be the first to comment

Hozzászólás