Anna országos első, testvérei az élmezőnyben

Országi Anna Petra  nyerte az OkosPont Bajnokságot.  A Fekete-Vörösmarty iskola diákja 1085 pontot gyűjtött. A kislány teljesítményének értékét növeli, hogy több, mint ezer benevezettet utasított maga mögé a 2016-2017-es tanévben.

Országi Anna, (balról) Máté és Sára a díjátadón Fotó: Országi Katalin

A regisztrált diákok  12 fordulóban oldottak meg feladatokat. A helyezetteket Budapesten a PontVelem Tanévzáró Díjátadó rendezvényen, a Csodák Palotájában ajándékozták meg, június 9-én. Az öt legjobban teljesített diák nyári kalandtáborozást nyert a Holdfényliget Alpokalja Kalandparkjába, amin természetesen Anna is részt vesz.

Az Országi szülők különösen büszkék lehettek azon a napon, hiszen a másik három iskolás gyermekük is jól teljesített, Sára 984 ponttal a hatodik, Máté 946 ponttal a 12. helyezést szerezte meg, ők a Bródy Imre gimnázium tanulói, Zsófia, aki szintén a Fekete-Vörösmarty diákja, 611 ponttal a 49. helyen végzett.

Az édesanyától, Országi Katalintól megtudtuk hogy, a család otthon szelektíven gyűjti a hulladékot, a használt elemet rendszeresen leadják az iskolában.

 

 

Comments

comments

Be the first to comment

Hozzászólás