Bezárta és megverte kedvesét

Illusztráció

A vasútállomás mosdójában akart szexelni egy fiatalember a barátnőjével, aki ez ellen tiltakozott. A vádlott megverte, ezért bíróság elé állítottak.

A 23 éves H. R. régóta szerelmes volt egy nőbe, aki, miután férjhez ment, szakított vele. Csakhogy a férjet végrehajtandó szabadságvesztésre ítélték, ekkor ismét színre lépett a fiatalember. Az asszonnyal töltötte az időt tavaly február 17-én is, az egyik ajkai büfében. Mindketten már ittasak voltak, amikor úgy döntöttek, hogy a kora délutáni vonattal hazautaznak Kertára. A vasútállomáshoz tartozó mosdó kulcsát elkérte a vádlott, majd mindketten bementek a helyiségbe, ahol a fiatalember belülről bezárta az ajtót. Az előtérben meztelenre vetkőzött, majd felszólította a barátnőjét, ő is dobja le a ruháit. A sértett nem volt hajlandó H. R-rel szexelni a mosdóban, ezért kérte, engedje ki.

A felhevült vádlott begurult, 3-4 alkalommal ököllel fejbe vágta a nőt, illetve többször belerúgott a combjába miközben ocsmány hangon szidta. A sértett többször hangosan segítségért kiáltott, mire egy férfi rájuk törte az ajtót, így sikerült elmenekülnie a szexéhes barátja elől.

Az Ajkai Járásbíróság H. R-t személyi szabadság megsértésének bűntettében és testi sértés vétségében mondta ki bűnösnek, amiért egy év tíz hónap börtönbüntetésre ítélték. A bíróság kimondta, a fiatalembernek a korábban kiszabott, de egy évre felfüggesztett öt hónapi fiatalkorúak fogházbüntetését utólag kell letöltenie. A törvényszék helyben hagyta a döntést.

(ma)

Comments

comments

Be the first to comment

Hozzászólás