Csokoládé és gyümölcs rejtőzött a zsákban

Minden gyermek örült a meglepetésnek (Fotó: Györkös)

A Le Bélier KK Ajka játékosai ajándékcsomagokat vittek a Magyar Imre Kórház gyermekosztályán fekvő kisbetegeknek Mikulás alkalmából december 6-án, hogy felvidítsák őket a finomságokkal.

A kézilabdázók Vass Péter szurkoló, az adományozás ötletgazdája vezetésével – aki az intézményben töltött fél órára Mikulássá vált – úgy döntöttek, hogy a tavalyi Fradista Mikulás akcióhoz hasonlóan idén ők is a kórház gyermekosztályán jótékonykodnak. Csokoládéval és gyümölccsel lepték hát meg az apróságokat és tinédzsereket.

Tömör Csaba, a kézilabdások rangidős játékosa gyors gyógyulásra buzdította a kisbetegeket, hogy mihamarabb ismét a családjuk körében, otthon lehessenek. Csaba lapunk kérdésre elmondta, hogy neki is van egy kislánya, ezért tudja, hogy a kórházban töltött idő különösen megviseli a gyermeket és a szülőt egyaránt. A csomagok és a Mikulás ezt hivatott rövid időre elfelejtetni az osztály lakóival.

Molnár Zselykét nem a csoki, hanem a csomagolás kötötte le

Simon Anasztázia, Orsós Máté és Molnár Zselyke is örömmel fogadta a meglepetést. Mindegyik apróság egyből játszani kezdett a zörgős, piros csomagokkal. Orsós Máté édesanyjától, Szilviától megtudtuk, hogy kedves gesztusnak tartja a felajánlást, ami láthatólag minden gyermeket jobb kedvre derített az osztályon és egy kis meghittséget vitt a kórház falai közé.

Az ajándékozás közös énekléssel ért véget, amihez Kiss Zalán még egy extra dallal is csatlakozott a folyosón, elcsípve az indulni készülő Mikulást.

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

Comments

comments

Be the first to comment

Hozzászólás