Elegánsan nehéz megköszönni a segítségüket

Idén 80 éve, hogy Szent-Györgyi Albert Nobel-díjat kapott. Az évforduló alkalmából, a „Goodwill Pharma az Egészségért Alapítvány” létrehozta a Szent-Györgyi Albert Orvosi Díjat, amelyet minden évben munkájuk elismeréseként olyan orvosoknak kíván adományozni, akiket a szakmai zsűri mellett pácienseik is érdemesnek tartanak rá. Városunkból három orvosra lehet szavazni.

A díjra olyan szakembereket jelöltek, akik cselekedetükkel megmentették betegük életét, vagy akár a mindennapi orvosi munkájuk során olyan elhivatottsággal praktizálnak, melyben rendkívüli odaadással, tudományos igényességgel és humanitárius szemlélettel segítenek a hozzájuk fordulókon.

Ők azok akiket legtöbbször csak akkor keresünk fel, amikor a szükség kívánja. Segítségért megyünk. Hétköznapokon és ünnepnapokon, éjjel és nappal is fordulhatunk hozzájuk, ha nagy a baj. Ők pedig készek segíteni. Köti őket a hippokratészi eskü és még valami, ami ennél is fontosabb, a gyógyítás iránti rendíthetetlen vágy, jobbító szándék, tenni akarás. Amit kapunk tőlük, természetes. Megköszönni mindezt elegánsan nagyon nehéz.

Így megérdemlik, hogy a http://szentgyorgyialbertorvosidij.hu/szavazas/ oldalon szavazzunk rájuk: Dr. Nagy Marianna – Ideggyógyász (Magyar Imre Kórház, Ajka), Dr. Neményi Ildikó – Gyermekgyógyász-pulmonológus (Magyar Imre Kórház, Ajka), Dr. Komáromi Erzsébet Anna – “Belgyógyász-Gasztroenterológus főorvos (háziorvos, Ajka)

Comments

comments

Be the first to comment

Hozzászólás