Elindult a rájátszás, két győztes meccsel kezdtek az ajkai pólósok

Fotó: CVK

A Cápa Vízipoló Klub ifi-serdülő kerete Győrbe látogatott el január 27-én, a Dunántúli Vízilabda Liga (DVL) felsőházának első fordulójában, ahol a budapesti VUA és a Sopron csapatával mérkőztek. Jó teljesítményt nyújtottak a mezőnyjátékosok és a kapusok is, így megérdemelt volt a hat pont.

Pfaff Péter edző szerint a pestiekkel szemben magabiztosan játszottak a srácok, végig vezettek, így nem is kell különösebben magyarázni a 18:7-es végeredményt. Utána rövid, egy meccsnyi pihenőidőt követően már a Sopron ellen ugrottak medencébe, ahol az egyik kulcsjátékosukat, Fejes Milánt már mellőzniük kellett.

– Több szempontból is nehezebb dolgunk volt a Sopronnal. Egyrészt Milán lesérült az első mérkőzés alatt, másrészt a fiúk alig fújták ki magukat, máris következett az újabb összecsapás, ahol a kisalföldiek frissen kezdhették a játékot. Ez meg is látszott. Fej-fej mellett haladtunk a második negyed derekáig velük, ott azonban elhúztak a soproniak 6:3-ra, de óriási lélekjelenléttel sikerült visszajönnünk. Az utolsó negyed felénél már két góllal vezettünk. Előnyünket remek védekezéssel sikerült megőrizni a hajrára is. Így alakult ki a 11:10-es eredmény a javunkra – fogalmazott a tréner, aki bízik az előkelő helyezésben a bajnokság végén.

Comments

comments

Be the first to comment

Hozzászólás