Évértékelőt tartott a BringAjka KSE Cs.B.É.

Archív fotó

Harmadik alkalommal szervezett évzáró, évértékelő fogadást a BringAjka Kerékpáros Sportegyesület a Tósokberéndi Közösségi Házban, amelyen részt vettek a támogatók és az egyesület tagjai.

Monostori József elnök beszámolójában elmondta, hogy idén fő erőiket a versenyek rendezésére fordították. Szerveztek tízórás MTB versenyt, Rhódius időfutamot a Kab-hegyen és az I. BringAjka Kritérium Magyar Bajnokságot 13 kategóriában nagy sikerrel. Az elnök méltatta a tagok odaadó munkáját, amelyet az eredményesség érdekében kifejtettek. A rendkívüli sportteljesítmények mellett a segítő kezekre is szükség volt ahhoz, hogy biztosítottak legyenek a feltételek a kiegyensúlyozott versenyzéshez. A háttérmunkájáért elismerést kapott Lakatos Csaba, Garai József, Schmidt Judit, Varga Orsolya és Joó Csaba. Ily módon két magyar bajnokkal büszkélkedhet az egyesület Hubai Tímea és Ferenczi Marcell személyében.

A jövő reménységei közül Budai Zalán, Zoller Márton, Licsár László, Lakatos Patrik, Monostori Noel, Monostori Samu eredményesen állt helyt országos versenyeken. Három családot jutalmaztak, akik munkájukkal hozzájárultak a sikerekhez. A Monostori, a Zoller és a Licsár család kapott elismerést. A vándorkupát idén a Tamásné Illés Angéla – Tamás Szabolcs páros vehette át.

Monostori Noel mutatta be a görgő működését

Az elismerések után több örömteli hírt közölt az elnök. Elnyerték a Sportváros Nonprofit Kft. bizalmát, így támogatásukkal biztosítva lesz az egyesület téli felkészülése. Lehetőségük lesz két kerékpáros görgőt beszerezni. Ezek segítségével a virtuális valóságot szimulálva nem kell lemondani a kerékpározás élményéről. A számítógépes program segítségével nyomon lehet követni a különböző paramétereket, amelyek segítik az edzés hatékonyságát. Mindehhez Szöllőssy István kerékpáredző nyújt segítséget. Egy görgőt be is mutattak működés közben Monostori Noel közreműködésével. Ezalatt az edző ismertetőjéből közelebbről tájékozódhattak a jelenlévők.

Szöllőssy István edző ismerteti az új eszköz hasznosságát

Az értékelő zárásaként színvonalas vendégfogadásban részesítették a megjelent versenyzőket és támogatókat. A közben lefolyt eszmecserék az egyesület jövőbeli fejlődését szolgálják.                                                                                                                                                                                        Cs.B.É.

Comments

comments

Be the first to comment

Hozzászólás