A Hattyúk tava pikantériát tartogatott a sportbálon

Az Ajkai Trampolin SE (ATSE) idén először szervezett sportbált, amely a szervezők szerint igazán jól sikerült, hiszen 155-en fogadták el a meghívást a Kaszinóban tartott mulatságra, ahol az egyesület színeiben (kék-fehér) pompázott a terem.

Kezdésként az egyesület elmúlt 12 évéből a legszebb pillanatokat idézték fel a jelenlévők képek segítségével. Pelikán Milán elnök nyitotta meg köszöntőjével hivatalosan is a rendezvényt, hangsúlyozva, hogy a 13 taggal megalakított egyesület a több mint egy évtized alatt 120 tagúvá vált, ami az edzők áldozatos munkájának és a szülők odaadásának köszönhető.

A megnyitót követően díjátadóval folytatódott a program. Csánicz Laura, az egyesület legsikeresebb felnőtt versenyzője vehetett át egyéni ajándékot. Egyesületi címerrel és köszönjük feliratú emlékplakettel gazdagodott Csánicz László, Nagy Erika, Róth Andrea és a Poppe+Potthoff Hungária Kft is. Az utolsó plakettet Végh Balázs edző kapta.
Az ünnepélyes pillanatok után fergeteges táncmulatság vette kezdetét az S.M.S. Együttes közreműködésével.

Nagy derültséget keltett a jelenlévők között az edzők meglepetés tánca, amely a Hattyúk tavából idézett néhány részletet. A közönség hatalmas ovációval és tapssal értékelte a bevállalós produkciót, ahol a férfi trénereken közel olyan jól mutatott a szoknya és a feszülős felső, mint hölgy társaikon. A kecses mozdulatokról nem is beszélve, amiktől lényegében felrobbant a jókedv a teremben.

Éjfélkor tombolasorsolást tartott az egyesület, így számtalan értékes díj talált gazdára. A legfiatalabb tombola felajánló 12 éves volt, aki egy Telekom Veszprém által dedikált PSG zászlóval járult hozzá az est sikeréhez. A buli hajnalig folytatódott önfeledten.

A szervezőktől megtudtuk, hogy nagyon hálásak a sok segítségért, amit a szülőktől, támogatóktól kaptak. A befolyt összegből a következő évek báljainak feltételeit alapozzák majd meg.

Comments

comments

Be the first to comment

Hozzászólás