Heves szívdobogást váltott ki a mentőápoló

Fotó: Fürtös Ákos - Wtamas Studio

Az Országos Mentőszolgálat kommunikációs osztálya meglepetten tapasztalta, hogy a január 15-ei sajtótájékoztató után tucatnyi olvasói levél érkezett hozzájuk. A levélírókat azonban nem kifejezetten az új, aznap bemutatott mentőautók vagy munkaruha érdekelte, hanem a mentőápoló, aki belebújt az új mentős kabátba, hogy bemutassa azt.

Az érdeklődés tovább fokozódott, amikor másnap a mentős feltűnt egy videóban is. Az OMSZ email fiókját ellepték a kérdések, hogy szingli-e, hol lakik, hol találkozhatnak vele. Sőt! Akadt, aki nem teketóriázott és egyből randira hívta Tóth Róbertet. A mentőst egy modellügynökség is megkereste, aki kedvesen utasította el a csillogást ígérő új karriert és az ismerkedés e formáját.

„Inkább az életmentésben elért eredmények, mintsem külső jegyeim alapján minősítsenek. Nekem ez ezerszer fontosabb – fogalmazott Róbert, aki kijelentésével nemcsak saját, de bajtársai elhivatottságára is rámutatott, hiszen a mentők minden körülmények között azon vannak, hogy segítsenek – országosan és Ajkán is – a külsőségek felértékelése helyett.

Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere a sajtótájékoztatón hangsúlyozta, hogy az elkövetkező hónapokban az összes kivonuló mentődolgozó részesül az új felszerelésből.

forrás: omsz.hu

 

Comments

comments

Be the first to comment

Hozzászólás