Isten éltesse, Jenő bácsi!

Fotó: Györkös

Örömteli eseményre gyűltek össze a Nosztalgia Nyugdíjas Klub tagjai a bódéi közösségi házban szeptember 19-én. Legidősebb tagjukat, Hauser Jenőt köszöntötték 94. születésnapja alkalmából.

A méltatásokban elhangzott, hogy az ünnepelt egész életét kemény munkával töltötte, már 12 évesen a földeken dolgozott.  Munkahelyén, a bányamentőknél szorgalmas, megbízható, hozzáértő embernek ismerték, mindenki tisztelte. Jenő bácsi igazi közösségi ember, akit érdekel, mi történik a környezetében. Ha kérik, szívesen mond véleményt és ad tanácsot. Őszinte, barátságos szépkorúként ismeri őt Bódé városrész lakossága. Optimizmusa, jókedve segítette át az élet nehéz pillanatain.

Hauser Jenő a tortával

Az ünnepre leánya, Edit is elkísérte őt. Az ünnepeltet megajándékozta Gerencsér Hilda, Dorner László és Utassy István önkormányzati képviselő, Zábrák Béla, az Életet az Éveknek Ajkai Nyugdíjas Klubok Szövetségének elnöke, Mező Jánosné, a Diabetesz Klub vezetője, valamint a Nosztalgia Nyugdíjas Klub nevében Jenei Ferenc.

Jenő bácsi a torta mellé Halász Judit: Boldog születésnapot című dalát és jókívánságokat is kapott. Szimeiszter Imre, a klub énekese, harmonikása és versmondója kezdte el a nótát klubtársa tiszteletére, amihez a második sortól már minden jelenlévő csatlakozott.

A jókívánságok között elhangzott, hogy minden korosztályból körülbelül ötszázan érik meg a századik születésnapjukat. Az 500 között legyen Jenő bácsi is és hat év múlva a klubban ismét gyűljenek össze, legyen ott mindenki, aki ezen a szép napon együtt örült az ünnepelttel.

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

Comments

comments

Be the first to comment

Hozzászólás