Karácsony az Óvárosban és a Bányásztelepen

Dorner László önkormányzati képviselő és barátai karácsonyi ünnepséget szerveznek a Bányásztelepen, a Liliom utcai parkban, december 11-én, pénteken 15.30 órától.

A műsorban fellépnek a Zöldikék óvoda óvodásai és pedagógusai, valamint a Molnár Gábor Műhely Alapítvány fiataljai. A forralt borról, forró teáról és a karácsonyi süteményekről a bódéi Nosztalgia nyugdíjas klub tagjai valamint a térség lakói  gondoskodnak.

A képviselő az óvárosi karácsonyi ünnepséget 18-án, pénteken tartja 15.30 órától a Kossuth park és Móra Ferenc utca környékén. Az ünnepi  műsort a Vizikék óvoda óvodásai és a Molnár Gábor Műhely Alapítvány fiataljai adják. Az ünnepi hangulatot fokozza az állatsimogató, az adventi koszorú, a betlehem, a rénszarvasos szánkó, a szalmából készült állatfigurák, a hóember, a mesefigurák, és a  tűzkosarak.  A feldíszített park január negyedikéig látogatható. A szervezők forralt borral, kaláccsal, forró teával, sütőtökkel, sült krumplival, a lakók és a Bódéi Nosztalgia nyugdíjas klub tagjai által készített süteményekkel várnak mindenkit.

Comments

comments

Be the first to comment

Hozzászólás