Karácsony az Óvárosban

Dorner-karácsony idén is (Fotó: Györkös)

Az idén is megszervezi a lakosság által várt Óvárosi Karácsony programot Dorner László önkormányzati képviselő, amelyben a barátai is segítenek. A rendezvény december 21-én délután fél négykor kezdődik a Kossuth parkban.

A műsor karácsonyt köszöntő verssel nyitják, ezt követően a Vizikék Óvoda közössége, a Molnár Gábor Műhely Alapítvány fiataljai, a Hangadó zenekar, valamint a Fláre Beás cigány együttes ad műsort. A feldíszített parkban, adventi koszorú, Betlehem, mese és állatfigurák, rénszarvas által húzott szánkó, illetve meseházikó várja az érdeklődőket, amiket  ki is próbálhatnak.

A családok karácsonyi lovaskocsizáson vehetnek részt az óvárosban, ismerkedhetnek az állatsimogató lakóival. A gyerekeket szaloncukorral, süteményekkel várják. A szervezők ismét elkészítik a szegények kenyerét, amin túl sütőtökkel, sült krumplival, kaláccsal, lakók által sütött süteményekkel, forralt borral és teával kínálják az érdeklődőket. A vendéglátásról a Bódéi Nosztalgia Nyugdíjas Klub tagjai és a lakók gondoskodnak. A feldíszített park január harmadikáig látogatható.

Comments

comments

Be the first to comment

Hozzászólás