Karácsonyvárás Csingerben

Fotó: Tisler

Autópályát, kreatív játékokat, plüss figurákat vihettek haza a gyerekek karácsonyi ajándékként az örömteli együtt töltött órák után. A Csingervölgyért Egyesület hagyományos ünnepváró délutánján minden eddiginél több, 52 csingeri jelent meg.

Részt vett a rendezvényen Dorner László önkormányzati képviselő is, aki rendszeresen látogatja a csingeriek programjait és támogatja az egyesületet. Karácsonyra gyümölccsel és édességgel ajándékozta meg a gyerekeket.

 

A résztvevők ünnepi díszbe öltöztették a közösségi ház előterét

Az egyesület tagjai a rendezvény előtt fenyőgallyakkal díszítették a közösségi ház előtti kerítést és papírból egy hatalmas hóembert is készítettek. A megjelenteket Gerencsér Hilda elnök köszöntötte, majd az énekelni szerető tagok alkalmi kórusa karácsonyi dalokat adott elő. Közben mindenki díszt készített, amit a ház előtti gallyakra akasztott. Miután mindezzel elkészültek, következett az ajándékozás. Először a legkisebbek választottak szüleik segítségével, majd következtek az óvodások, a kisiskolások és a felső tagozatosok.

Az ajándékokat az Ordo Militaris Teutonicus lovagrend magyarországi vezetője, Rátosi Ferenc biztosította. Az egyesület tagjai kaláccsal, gyümölccsel és süteménnyel láttak vendégül mindenkit.

Comments

comments

Be the first to comment

Hozzászólás