Kemencében sütött húst kínáltak Padragon

Szigeti Józsefnek már szerdán elkezdődött a pénteki program, amikor bepácolta a húsokat, amelyeket október 20-án délután sütött meg a Padragkúti Művelődési Ház udvarán lévő autentikus kemencében.

 

Ekkor köszöntötték ugyanis egymást a Jószerencsét Nyugdíjas Klub tagjai. Huszonkettő hölgyet és nyolc urat üdvözölt Szabó Jenőné Edit néni. Idén kissé rafináltan hívta ki a színpad elé az ünnepelteket. Frappáns kétsorosokat írt és azokból kellett kitalálni, hogy ki van a sorok mögött elbújva. A nők rózsát, a férfiak egy üveg italt kaptak ajándékba. Puskás Károly, a terület önkormányzati képviselője sem érkezett üres kézzel a rendezvényre. A hölgyeknek gerberát, a férfiaknak kis itókát ajándékozott a jókívánságai mellé.

Az ünnepelt hölgyek gerberát és rózsát kaptak férfitársaiktól

Mindnyájan megérdemelték a köszöntést, hiszen egész évben jótékonykodnak, másokért dolgoznak. Hátrányos helyzetű gyerekeket látogatnak. Gondozóházban, idősek otthonában, idősek klubjában kedves műsoraikkal mosolyt fakasztanak a lakók arcára. Az előadott vidám jelenetekkel, dalokkal megszínesítik a rászorultak mindennapjait.

Mohos Imréné, a klub vezetője volt a délután háziasszonya. Fogadta a megjelenteket. Különösen a baráti csoportokat, a Retró Klubot, a taliándörögdi valamint az öcsi nyugdíjasokat, akikkel évek óta partneri kapcsolatban vannak. A dörögdi klub vezetőjét Inhof Zoltánt külön is üdvözölte hatvanadik születésnapján.

A dörögdiek pirított tortával örvendeztették meg a padragiakat. Középen Mohos Imréné, aki átveszi a tortát

Amikor megsültek a kemencében a húsok, akkor a hidegtálakkal, salátákkal megrakott svédasztalon választhatott mindenki kedvére valót. Az étkezést követően estig ropták Pék Attila és felesége Pékné Nyírő Anita slágerekkel teletűzdelt zenéjére.

Cs.B.É.

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

Comments

comments

Be the first to comment

Hozzászólás