Kezdődjön az ünnepi varázslat!

Fotó: Györkös

Nemcsak az ajándék a fontos a karácsonyfa alatt, hanem az együtt töltött idő is, amikor a család közös élményeket szerez, erre pedig jó lehetőséget kínál a mostani program – fogalmazott Kupi Andrea Éva, az Ajkai Család- és Gyermekjóléti Központ igazgatója a moziban szervezett jótékonysági vetítés előtt, amelyet a nehéz anyagi körülmények között élő gyermekeknek és szüleiknek tartottak december 9-én.

Negyedik alkalommal hirdette meg Kalmár István mozi igazgató Ajkán a jótékonysági vetítést az Ajkai Család- és Gyermekjóléti Központtal, illetve Ajka Város Önkormányzatával, amelyhez a korábbi évekhez hasonlóan a vmk-ban működő Agóra Presszó is csatlakozott, hogy örömet szerezzen az ünnep közeledtével a családoknak.

Az ajándékvetítésen több mint ötven résztvevő a Gru3 című 3D-s animációs filmet tekinthette meg, amely idén az egyik leglátogatottabb volt a felmérések szerint. A rendezvényen jelenlévőknek pattogatott kukoricát és üdítőt ajánlott fel a vidám történet mellé a presszó, teljessé téve a mozi élményt.

A gyerekek nagy lelkesedéssel, duruzsolással mégis tisztelettudóan megköszönve várták a számukra nem gyakran megfizethető élményt, hogy kalandtúrára indulhassanak a minyonokkal.

Az előadás előtt Kupi Andrea Éva mellett Johanidesz Sándor, Ajka Város Önkormányzatának Szociális és Környezetvédelmi Bizottságának elnöke, valamint Kalmár István igazgató is üdvözölte a jelenlévő családokat.

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

Comments

comments

Be the first to comment

Hozzászólás