A kispályás bajnokság legjobbjait díjazták

Fotó: Györkös

A közelmúltban tartották a kispályás labdarúgó bajnokság évzáró bankettjét, a sportcentrum emeleti nagytermében, ahol jutalmazták a szezon legjobbjait.

Visszatekintő, az előzményekre:

A kispályás labdarúgás követői hozzászoktak, hogy a bajnokság rendkívül izgalmasan alakul, és az utolsó fordulókban dől el. Az első osztályban ezúttal ez nem így történt, a Viva Tours Ajkarendek ugyanis utcahosszal nyerte a pontvadászatot, húsz mérkőzésen mindössze egyszer talált legyőzőre, így a bajnokság rájátszásában nem is kellett már izgulnia a címvédőnek.

Kispályás fociban otthon vannak az ajkarendekiek (Fotó: Györkös)

A második helyre a Bercsényi-Retró Caffé, a harmadikra pedig a Gépállat SC csapata futott be. A mesterlövészek versenyét Vágner Patrik (Bercsényi) nyerte 37 találattal. Imre Péter (Viva Tours) 29 góllal második lett, Kozma Bálint (Bercsényi) Orbán Tamás (Viva Tours) és Berkes László (Roma SC) egyaránt 25 gólig jutott. A másodosztályban az utolsó forduló tartogatta a legnagyobb izgalmakat, hiszen az első a másodikkal, a harmadik pedig a negyedikkel csapott össze. Az éllovas SVI Hungary vereséget szenvedett az ASE Tandem csapatától, így a záró körben a két gárda helyet cserélt a dobogó felső fokain.

A Brazil Gépsor viszont nem engedte ki a kezéből a harmadik helyet, miután győzelmet aratott az Euronics-Pulzus ellen. Itt a gólkirályi cím dőlt el hamar, hiszen Papp Péter (ASE Tandem) 75 találatig jutott, így magabiztosan előzte meg a 45 gólos Sáringer Dávidot (Brazil Gépsor) és a 42 gólos Németh Richárdot (SVI Huangary). Az egyre népszerűbb öregfiúk bajnokságba ezúttal már tíz csapat nevezett.

A címvédő Ajkai Bányász végzett az élen, a dobogóért pedig szoros csata alakult ki, végül az Ajkarendek lett a második, az S.O.S. pedig a harmadik. A góllövőlista élén Klespitz Gábor (Ajkarendek) található, aki 49 találatig jutott, őt Szűcs Attila (S.O.S.) 37, Piri Ottó (Bányász) pedig 32 góllal követi.

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

Comments

comments

Be the first to comment

Hozzászólás