Kitüntették az év dajkáját

Nevelni csak hitelesen lehet, mert a példamutatás az egyik legjobb motiváció a gyermekek számára – hangsúlyozta Ráczné Németh Csilla, az Ajka Városi Óvoda vezetője, a Pedagógusnap alkalmából megszervezett hagyományos házi ünnepségen, amelynek keretében átadták az év munkatársa címet.

A Zöldikék Óvoda feldíszített tornaterme adott otthont a rendezvénynek, ahol a nevelő munkát segítő dolgozókat is köszöntötték. A programon elhangzott, hogy ebben a nevelési évben 803 apróság ellátásáról gondoskodtak, akiknek a fejlődéséhez igyekeztek gyermekközpontú, befogadó környezetet biztosítani. A feltételek megteremtéséhez a dolgozók összehangolt munkájára volt szükség. A szakemberek szerint a megfelelő környezet elengedhetetlen ahhoz, hogy a kicsik szívesen és örömmel látogassák az óvodát, arra második otthonukként tekintsenek.

Az óvodások gyermekdalokat énekeltek

A gyerekek sokszínű műsorral köszönték meg a rájuk fordított egész éves figyelmet, nevelést és gondoskodást. Szavalással, megzenésített versekkel és gyermekdalokkal tették színvonalassá kreatív előadásukat.

Az óvodások egy-egy szál vörös rózsával ajándékozták meg Magyar Jánosnét, akit az óvoda vezetősége az év dajkája címmel tüntetett ki. Méltatásában kiemelték a gyermekek irányában tanúsított törődését, kedvességét és végtelen türelmét, kreatív ténykedéseit, illetve a kollégákkal és a szülőkkel szembeni közvetlenségét. Egyúttal nyugdíjazásához is gratuláltak és elérzékenyülve kívántak neki boldog és aktív éveket.

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

Comments

comments

Be the first to comment

Hozzászólás