Lakatlan ház melléképületéből lopott

Fotó: police.hu

A sértett bejelentést tett a rendőrségre arról, hogy 2018. január 17-e és január 22-e között ismeretlen elkövető az ablaküveg eltávolításával bement a használaton kívül lévő ajkai családi ház melléképületébe, ahonnan motoros fűkaszát, lengőkábeleket, szerszámkészletet és benzines kannát tulajdonított el százezer forintot meghaladó értékben.

A rendőrök adatgyűjtésének eredményeként január 24-én, reggel otthonában elfogták a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, egy 20 éves ajkai férfit. A fiatal férfinál tartott házkutatás során a nyomozók megtalálták az ellopott használati eszközöket, melyeket lefoglaltak és visszaadtak jogos tulajdonosának.

O. Attilát előállították az Ajkai Rendőrkapitányságra, ahol őrizetbe vétele mellett gyanúsítottként hallgatták ki kisebb értékre dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanújával.

Az ajkai rendőrök befejezték az O. Attilával szemben folytatott nyomozást, az ügy iratait bíróság elé állítási javaslattal küldték meg az illetékes ügyészségnek.

forrás: police.hu

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

Comments

comments

Be the first to comment

Hozzászólás