Lelkesek a vereség ellenére is

Újabb fordulón van túl az Ajkai Kosárlabda Utánpótlás Egyesület U12-es csapata. A mérkőzéseket december 1-jén, Zalaegerszegen játszották előbb a Ricsilla Hévíz, majd a Ricsilla Zalalövő ellen.

A nyolc lányból és két fiúból álló keret végig keményen küzdött. A két utolsó negyedben sérülés, illetve rosszullét miatt emberhátrányban játszottak, eredményük ennek ellenére sokkal jobb lett, mint a tavalyi bajnokságban ugyanezen csapatok ellen. Akkor teljesen kezdőként álltak ki a már legalább egy éve kosárlabdázó Ricsilla ellen, de sem a 72:13-as, sem az 59:17-es vereség nem szegte kedvüket. Most felkészültebben, nagyobb tapasztalattal szálltak szembe a bajnokság legjobbjaival. Bár a Zalalövő elleni második negyedben rövid időre még a vezetést is átvették, végül 65:43-ra alulmaradtak. A Hévíz ellen esélyük sem volt, de a 73:58-as végeredmény egészen biztató.

A keret tagjai: Kovács Lola, Kovács Lili, Németh Nelli, Horváth Csanád, Roik Barnabás, Farkas Virág, Pál Zsanka, Bertalan Lilla, Pál Zsóka, Major Kíra. Edző: Horváth Attila

 

Roikné Kovács Beatrix

Comments

comments

Be the first to comment

Hozzászólás