Mit keresett Vona Gábor Ajkán? Hát nem a polgármestert…

Fotó: Györkös

Mit keresett Vona Gábor Ajkán, tették fel a kérdést, többen a közösségi médiában? Egy biztos, hogy nem minibál bért.  Bement a hivatalba, pedig nincs is irodája ott -áll a Facebookon fellelhető és a Ravasz Tibor önkormányzati képviselő által is megosztott bejegyzésben. A Fideszes képviselők és Szakonyi Balázs (a tapolcai Fidelitas alelnöke) szerint Vona Gábor garantáltan Schwartz Béla polgármesternél járt egyeztetni, amit több járókelő és olvasójuk is látni vélt. Ezek szerint aki szóba áll a terület országgyűlési képviselőjével, vagy más pártok vezetőivel, az lepaktál az ellenséggel.

A kérdés csak az, hogy mi igaz a felröppent “hírmorzsákból”? – Lényegében csak annyi, hogy Vona Gábor településünkön járt az országjárás keretében a délelőtti órákban, mikoris a sétáló utcán beszélgetett az emberekkel, majd az Ajka Tv stúdiójába igyekezett az országgyűlési képviselővel tartott szokásos havi beszámolóra, ahol Rig Lajos helyett ezúttal vele beszélgettek a Tv-sek.

A városvezetéssel, azonban ha akart volna, akkor sem tudott volna találkozni, ugyanis ebben az időben Schwartz Béla polgármester és dr. Jáger László címzetes főjegyző éppen a VEOLIA Zrt. vezérigazgatójával tárgyalt Budapesten, aki most készül átvenni a Bakonyi Erőmű Zrt-t, így az interneten olvasható felvetésekből itt egy újabb “valós” elem, mert ugyan nem Ajkán és nem Vona Gáborral, de a polgármester valóban tárgyalt. Méghozzá a környezetszennyezés megszüntetéséről…. Utána pedig a Magyar Lövészsport Szövetség főtitkárával találkozott, ahol heten vettek részt. Dr Horváth József alpolgármester pedig szabadságon volt a mai nap..

Szóval a hír igaz, csak nem osztogatnak, hanem fosztogatnak, ahogy mondani szokás…

Kövessenek, olvassanak minket, ha továbbra is hiteles forrásból szeretnének a város híreiről tájékozódni… Ajkai Szó Online, a média ami összeköt

 

 

 

Comments

comments

Be the first to comment

Hozzászólás