Műanyagtálnyi szeretet

Fotó: Györkös

Néhány jó szó és egy tál, gőzölgő leves. Valakinek ennyi jut karácsonykor. Aki kapja mégis hálás, aki adja az pedig példamutató és önzetlen, hiszen nem csak saját magára és szeretteire gondol az ünnep alkalmával, hanem idegenekre is. Fedél nélkül élőkre, nagy családosokra, kisnyugdíjasokra és mindenkire, akinek valami miatt jól jön a segítség.

A BringAjka KSE közössége emberségből ezúttal (is) jelesre vizsgázott, hiszen számukra talán apró, másoknak mindennél többet érő gesztust tettek. Száz főre főztek babgulyást, amihez kenyeret, szaloncukrot és kedvességet csomagoltak útravalóul a rászorulóknak.

Zoller István és Lakatos Csaba jó hangulatban, szeretettel adott mindenkinek a gőzölgő gulyásból

Nem néztek életkort, nemet, vagy bőrszínt, mindenkit kedvesen fogadtak december 17-én, a Polgármesteri Hivatal sarkánál, hogy vendégül lássák a pokrócokkal letakart sörpadoknál. Az ételosztást külön nem hirdették meg sehol, csak az Ajkai Család- és Gyermekjóléti Központot keresték fel, hogy jelezzék a velük kapcsolatban állóknak, ennek ellenére sorban álltak az emberek már tizenegy órakor, mikor a gulyás még csak melegedett.

A Lakatos és a Zoller család közreműködésével mindenki jól lakhatott, legalább aznap egyszer. BringAjka KSE le a kalappal előttetek!

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

Comments

comments

Be the first to comment

Hozzászólás