Népdalban, rajzban és prózában is ügyeskedtek

Fotó: iskola

A Devecseri Gárdonyi Géza Általános Iskola és AMI hagyományteremtő céllal szervezte meg az első Gárdonyi Tehetséggondozó versenyt a közelmúltban, amelyen a Fekete István – Vörösmarty Mihály Általános Iskola és Gimnázium tizenkilenc alsó tagozatos diákja is jól szerepelt.

A szervező iskola jóvoltából vers- vagy prózamondás, népdaléneklés és rajz kategóriákban is indulhattak a diákok, illetve csapatban nevezhettek a Mesevándor című vetélkedőre is, ahol három előzetesen megjelölt meséből kellett felkészülniük.

Fotó: iskola

Az ajkai kisdiákok közül Gáspár Melitta népdaléneklésben első helyezést ért el, Talabér Dóra, Samu Barbara, Szivler Barnabás rajzban remekelt, Csabai Sára, Magyaróvári Kevin és Vincze Réka pedig szavalásban ért el jó eredményt. Major Dóra a prózamondók között második lett, míg a Mesevándor vetélkedőn a 3/D-ek Aranymadár és a 4/E-sek Mesemanók csapata jeleskedett.

Az első helyezettek oklevélben és könyvjutalomban részesültek, a második és harmadik legjobbakat pedig oklevéllel, édességgel, illetve a kategóriáknak megfelelő apró ajándékokkal ismerték el.

Comments

comments

Be the first to comment

Hozzászólás