Nőnap vörös szegfűvel

Fotó: Györkös

Egy szál vörös szegfűvel és bonbonnal köszöntötte a hívó szóra megjelent ajkai hölgyeket az MSZP Ajka és Térsége Szervezete. Ezúttal sem maradt el a szokásos táncos-énekes szórakoztató műsor. Az MSZP nevében az ajkai lányokat és asszonyokat Johanidesz Sándor üdvözölte.

Az MSZP Ajka és Térsége szervezet aktivistái a korábbi évek hagyományainak megfelelően köszöntötték a városnak a szebbik nemhez tartozó részét. Kifejezve megbecsülésüket, amit a nők iránt nem csak ezen a napon, de egész évben éreznek.

Az est házigazdája dr. Horváth József, a pártszervezet helyi elnöke, alpolgármester volt, aki üdvözölte az egybegyűlteket és felkonferálta a szórakoztatónak ígérkező műsort, amit többek között ajkai gyerekek, köztük többségében ugyancsak ifjú hölgyek készültek előadni. Előtte azonban Johanidesz Sándor önkormányzati képviselő osztotta meg a gondolatait a hallgatósággal.

A Nőnapot, március 8-át a tavasz első kedves ünnepének nevezte. Többek között felsorolta, mi mindent köszönhetünk a nőknek. A szerelmet, a gyermekeket és azt az érzékiséget, ami megakadályozza, hogy elfásuljunk. Cserébe szeretetet adnak és kapnak is.

Ennek a szeretetnek a megnyilvánulása volt a következő műsor is, amelyben a Dinamik Rock and Roll Klub ifjú táncosai szórakoztatták a közönséget. Lendületes táncuk kivívta a közönség elismerését, s mikor véget ért a színpadi varázs az aggódó tekintetű anyukák is megnyugodhattak, kicsinyeik sugárzó arccal, bár levegő után kapkodva futottak az öltöző felé.

Az őket követő énekes páros, Zayzon Csaba és Pátkai Anna ugyancsak zajos sikert aratott, mintegy megkoronázva az estébe hajló ünnepi délutánt.

Természetesen ezúttal sem maradhatott el az apró figyelmességek átadása. A város vezetői, ezúttal egy országgyűlési képviselőjelölttel, Kárpáti Lajossal megerősítve fejezték ki tiszteletüket a megjelent hölgyek előtt.

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

Comments

comments

Be the first to comment

Hozzászólás