Nyári várszínházi bemutatók

Több mint negyven előadása lesz a Pannon Várszínháznak ezen a nyáron az ország különböző szabadtéri helyszínein. Nyári premierként a Mágnás Miska című operettet mutatják be július 8-án.

Idén is csak rövid nyári szünetre mennek a Pannon Várszínház művészei és munkatársai. Június elsejétől augusztus 23-áig az ország különböző pontjaira viszik el a teátrum produkcióit és egyéb előadásokat.

Legközelebb a kőszegiek láthatják őket, június 23-án az Egy darabot a szívemből című összeállításban. Siófoktól Ajkáig, Egertől Balatonlelléig negyvenszer lép színpadra a színház társulata a repertoáron lévő darabok közül néhánnyal, például a Csavard fel a szőnyeget című musicallel, A dzsungel könyvével, A Szabin nők elrablásával, a Mária evangéliumával, A Pál utcai fiúkkal, de a színház szervezésében ad koncertet augusztus 18-án a Bikini Ajkán  augusztus 19-én, szintén Ajkán a 30Y.

Július 8-án Ajkán, a Városi Strand és Élményfürdő területén felállított színpadon (esőhelyszín a Nagy László Városi Könyvtár és Szabadidő Központ) lesz a bemutatója a Mágnás Miska című operettnek, amelyet július 21-én az alsóörsi strandon, augusztus 21-én pedig a veszprémi várbörtön udvarán (esőhelyszín a Hangvilla) is láthat a közönség.

Comments

comments

Be the first to comment

Hozzászólás