Piros most jótékonysági tombolát szervez

Legoza Piros tavaly macikat gyűjtött.. (Fotó: Györkös)

A kupakgyűjtésből és a Mackót a mentőautóba kezdeményezés koordinálásából jól ismert civil segítő, Legoza Piros új akcióba kezdett.

Az ajkai hölgy régóta támogat egy önhibáján kívül, évek óta nehéz helyzetben levő sümegi családot, ahol a súlyos genetikai betegséggel küzdő, folyamatos ápolást igénylő fiúval az édesanya ápolási táppénzen van, az édesapa, munkahelye megszűnése után csak közfoglalkoztatottként tudott elhelyezkedni. A családnak van egy kisebb gyermeke is, aki harmadik osztályos, kitűnő tanuló.

Piros eddig ruhákkal, gyógyászati segédeszközzel és kupakgyűjtéssel támogatta a családot, akiknek egy sümegi fodrász most tombolát szervez, hogy a befolyó összegből szebb karácsonyuk lehessen.

Természetesen Piros csatlakozott ehhez a kezdeményezéshez is. Olyan vállalkozó,  fodrász, műkörmös, kutyakozmetikus, stb jelentkezését várja, aki egy tombolán nyertesnek ingyen elvégezné a szolgáltatást, valamint tombolán kisorsolható tárgyakat is vár. A szervezővel az érdeklődők a közösségi portálon vehetik fel a kapcsolatot.

 

Comments

comments

Be the first to comment

Hozzászólás