Spanyol tánccal vetették bele magukat a farsangba

Sikert aratott a spanyol összeállítás a jelenlévők körében (Fotó: Györkös)

Nagyszabású mulatságot szervezett a tagok produkcióival és tombolasorsolással január 10-én a Látássérültek Klubja a Kaszinóban, ahol vidámságból és terülj-terülj asztalokból sem volt hiány.

A nagy múltú klubot Horváth Árpádné Jolika vezeti, aki sok időt és energiát fordít arra, hogy a tagoknak színes programokkal tegye tartalmasabbá a napjait. Gyakran kirándulnak, hetente klubfoglalkozásokat tartanak, fesztiválokon szerepelnek saját műsoraikkal és évről évre megszervezik a Fekete István Emlékversenyt is. Gondozzák Molnár Gábor sírját, valamint a Fekete István parkot a tónál, de tevékenységüket a városban nem is kell különösebben bemutatni, hiszen a többség ismeri őket.

Nem meglepő tehát, hogy idén is telt házas farsangi rendezvényt valósítottak meg. Minden ajkai klub elfogadta a meghívást, így megtöltötték a Kaszinó nagy termét. A klubvezető köszöntötte a vendégeket, majd Gerencsér Hilda önkormányzati képviselő nyitotta meg a rendezvényt. A tagok vidám jelenetekkel örvendeztették meg a jelenlévőket, amelyek között vicces-próza, bikavadító spanyol tánc és óvodás eszmecsere is volt arról, hogy mit látnak a gyermekek a felnőttekből.

A bálon a produkciókat követően az „igazi” mulatozás sem maradhatott el, amelyhez a süteményekkel és itókákkal telt asztalok, valamint a jó zene is hozzájárult a tombolasorsoláson túl. A vidám hangulatot a baráti beszélgetések tették még teljesebbé a táncok közötti szünetekben.

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

Comments

comments

Be the first to comment

Hozzászólás