Szelfiért jutalom

A díjak átadása után közös fotó is készült a belvárosban (Fotó: Györkös)

Örömmel vették át az ajándékukat a Óvárosi Szelfiverseny dobogós helyezettjei Dorner László önkormányzati képviselőtől és az Ajkai Szó munkatársaitól kedden, az Agórán.

A képviselő a Kossuth parkban tavaly is megszervezte a karácsonyi programot és ünnepi díszbe öltöztette a parkot. A díszek és fények január harmadikáig tették szebbé a teret. Az óvárosi programon több százan vettek részt. A parkban minden nap sokan töltötték az idejüket, a legtöbben fotókat is készítettek, így a képviselő és az Ajkai Szó Online által meghirdetett szelfiverseny nagy sikert aratott. Köszönjük mindenkinek, aki fotót küldött, kedvelt és érdeklődött.

Az első helyezést Horváth-Szabó Döniz érte el, a kislányról készített képet kedvelték a legtöbben. Szüleitől megtudtuk, hogy az óvárosban élnek, gyakran kimennek a parkba. Két esztendős kislányuknak a kisház tetszett a legjobban decemberben. Második a 3 éves Bony kutya lett a játékban. A család kedvencéről gazdája, Ughy Laura készítette a sokaknak tetsző fotót. Laura elmondta, hogy lakásuk ablakából kilátnak a parkba, minden este nézték az óvárosi fényeket. A harmadik helyen az öt éves Bujtor Dorka és két éves húga, Lotti végzett. Ők is gyakran kilátogattak a parkba az ünnepek alatt. A kislányok minden játékot kipróbáltak, de a rénszarvas már első látásra a kedvencük lett.

A díjazottaknak gratulálunk!

Hamarosan újabb játékkal jelentkezünk…

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

Comments

comments

Be the first to comment

Hozzászólás