Tisztújítás volt a városi nyugdíjas egyesületnél

A város 25 nyugdíjas csoportját összefogó „Életet az Éveknek” Ajkai Nyugdíjas Klubok Egyesülete november 14-én tartotta meg tisztújító közgyűlését.

Az alapszabályzat értelmében most járt le a négy éves mandátuma az egyesület vezetőségének, így szükségszerű volt a választás. A közgyűlés előtt négyen jelezték, hogy nem tudják vállalni a következő ciklusban a rájuk háruló feladatokat, ezért új arcok is kerültek a frissen megválasztott vezetésbe.

Az elnöki teendőket innentől Vallerné Horváth Andrea látja el

Az eddigi elnök Zábrák Béla sem vállalta jelölését az elnökségre, mivel továbbiakban a vidéken élő családja körében szeretne több időt eltölteni. Tisztújításon a küldöttektől Vallerné Horváth Andrea kapott bizalmat az elnöki teendők ellátására. A szavazás eredményeként az alelnöki feladatokat továbbra is Mező Jánosné látja el. Zékány Lajosné titkárként vezeti az adminisztrációt, Hoffmann-né Kovács Edit továbbra is programszervezőként tevékenykedik. Szalay Károly Lajos lett az új sportfelelős, Borbély Istvánné, az egészségügyi programok szervezője, Tóth Jánosné, a gazdasági ügyeket intézi ezentúl. Új felügyelő bizottságot is választottak. Stallmeiszter Ervinné, Barcánfalvi Zsuzsanna és Mátyás Jenőné ügyelnek a törvényességre.

Az új elnökség kötelességének érezte, hogy november 28-án elsőként a leköszönő tisztségviselőknek, Zábrák Bélának, Németh Zsuzsannának, Tomózer Józsefnének és Süle Istvánnénak megköszönje a négy éves áldozatos munkát, amelyet a város nyugdíjasai érdekében kifejtettek.

A megválasztott vezetés folytatni szeretné az eddig jól bevált tevékenységeket, programokat, de várják a javaslatokat is, amelyekkel megújulhat, a megye egyik legaktívabb nyugdíjas egyesülete.

                                                                                                                                                                                         Cs.B.É.

Comments

comments

Be the first to comment

Hozzászólás