Úttörő retrósok

A Tósokberéndért Egyesület fiatalabb tagjai minden évben megszervezik a településrész számára, a maguk és mások szórakoztatására a retró bált ahol az idősebb és a fiatalabb korosztály mulat egy időben, egy helyen. Idén is Gróf Alexandra irányítása mellett zajlottak az előkészületek.

gyj_retro buli tosokberend 5157Völgyvidéken és hegygerincen át, tör előre a hadsereg énekelték a program szereplői a Tósokberéndi Közösségi Ház képzeletbeli színpadán április 30-án. A fiatalok idén az egykori Magyar Népköztársaság úttörő mozgalmát idézték a bál kezdetén. Elhangzott az úttörők 12 pontja és néhány mozgalmi dal, amelyekkel a szovjet-magyar barátságot idézték fel. Szemléltették is mindezt a lengetett vörös zászlókkal és a vörös nyakkendőikkel. A terem feldíszítése is az elmúlt rendszert szemléltette. Az ötletet a másnapi május elsejei ünnepség adta.

gyj_retro buli tosokberend 5149

A rendezvényt a szervezők felhasználták gyűjtésre is, mivel a TBE-art stúdió vezeték nélküli mikrofonokat szeretne a közeljövőben vásárolni. Céljuk, hogy magasabb technikai színvonalat biztosítsanak a fellépéseik alkalmával. Így napokkal a bál előtt már gyűjtötték a tombolatárgyakat. Mivel ezt a célt a bálozók tudták előre, így többen a szokásos tombola jegyvásárláson felül is támogatták a szervező csoportot. A hiányzó összeget az egyesület kipótolja az elnökség döntése értelmében.

 

 

A jó gyj_retro buli tosokberend 5141hangulatban zajlott rendezvényen ismét Gróf Roland szolgáltatta a minden igényt kielégítő zenét, a tőle megszokott stílusú számokra lehetett ropni egészen hajnali két óráig.

Cs.B.É.

Comments

comments

Be the first to comment

Hozzászólás