A friss aranylemezes Mystery Gang és a Memphis Moon ’55 Ajkán

Fotó: Mystery Gang Facebook

November 10-én településünkre látogatnak, hogy egy fergeteges bulit csapjanak a hazai és nemzetközi rockabilly királyai, akiket tényleg nem kell bemutatni senkinek.

A Mystery Gang tagjai néhány nappal ezelőtt vehették át az év elején megjelent Wild 50’s Nights című EP sorozatuk CD változatának aranylemezét. Az új, igazi vérmes 50-es évekbeli rockabilly dalokat ebben az évben nem csak itthon, hanem Németországban és Finnországban is nagy sikerrel mutatta be a csapat.

Az este különleges műsorral kezdődik 22 órakor a Rakéta Presszóban (Kaszinó), ahol a Memphis Moon ’55 autentikus rockabilly cover együttese indítja a bulit. A zenekart nyár elején a Mystery Gang frontembere, Egri Péter alapította.

Táncból garantáltan nem lesz hiány, mindkét banda azt ígéri, hogy a Rakéta, aznap este tényleg rakétává alakul, amely az ötvenes évek Amerikájába repíti vissza a jelenlévőket.

Kár lenne kihagyni ezt az izig-vérig rockabilly bulit, főleg, hogy a helyszínen kapható lesz a Mystery Gang “aranyos” albuma is, rajongóbarát áron.

Mi ott leszünk, és Ti?

FB esemény:

https://www.facebook.com/events/306149913197550/

Comments

comments

Be the first to comment

Hozzászólás