Gazdag program várta a civil fesztiválozókat

Heizer Ferenc, az Ajka és Térsége Civil Szervezetek Szövetségének elnöke nyitotta meg a fesztivált, amit 17 éve rendeznek meg. Minden érdeklődőt szeretettel vártak az ingyenes műsorokra. Varga Andrea, a Kristály-völgy Egyesület elnöke, civil barátként volt jelen a programon, amelynek lebonyolítását végig segítette.

Varga Andrea és Heizer Ferenc, mögöttük a Hangadók

A Molnár Gábor Műhely Alapítvány Hangadók zenekara gondoskodott rögtön a műsor elején a jó hangulatról. A Katica Óvoda gyermekei színvonalas előadásukban pünkösdi királynéjárást mutattak be. A Patakparti Óvoda apróságokból álló néptánc csoportja is elvarázsolta a nézőket, akik szintén pünkösdi műsorral szolgáltak. Bognár Adrien óvodásai és kisiskolásai légtánc bemutatóját a tükrös teremben láthatta a közönség, akik a taps mellé névvel ellátott mosolygós érmeket és hűtőmágnest is kaptak A Rolling Country Kerekesszékes Tánccsoport és a Kristálycsepp Country Club nagy sikerű táncbemutatóval örvendeztette meg rajongóit. A Diabetes Klub igazi jókedvű csapat. „Buszra várók” című jelenetüket vitték színpadra, amit szavak nélkül, megfelelő jelmezekben, mozdulatokkal és gesztusokkal játszottak el. Ezután egy vidám vers következett Brotschul Istvánné tolmácsolásában, aki a Bánki Donát Természetbarát Egyesület Nyugdíjas Klubjának tagja.

A Diabetes Klub, a Nosztalgia Nyugdíjas Klub, és a Csingervölgyért Egyesület főzött a vendégeknek. A fellépő gyerekeknek palacsintát sütöttek a szövetség tagjai, amit az Üveges Nyugdíjas Klub töltött meg nekik.

Rengeteg kiegészítő program várta az érdeklődőket: iskolások rajzolták le kedvenc mesehőseiket. A Sportmúzeum kiállítását is meg lehetett nézni. Az Ajka Modellező Klub tagjai repülőgépeket, hajókat hoztak. Tombola vásárlására természetesen volt lehetőség a nap folyamán, amin nagyon értékes nyereményeket is kisorsoltak. Az Ajkai Képzőművészeti Egyesület tagjai négy festményt ajánlottak fel és egy hatalmas torta is gazdára várt. A rajzverseny eredményét Kósa József hirdette ki, aki a Munkanélküliek, Álláskeresők és Segítők Veszprém Megyei Egyesületének elnöke. A kis művészek színes ceruzát, csokoládét, emléklapot és festett üvegpoharat kaptak ajándékba.

A gazdag programkínálatot keretbe foglalta a mindig vidám hangulatot teremtő Dinamik Rock and Roll Klub pörgős műsora, dr. Horváthné Baráth Piroska vezetésével.

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments

comments

Be the first to comment

Hozzászólás