Heti programtervezőt készítettek az első kreatív foglalkozáson

Fotó: Futó

A papír természetes eredetű, viszonylag gyorsan lebomló anyag, ezért környezetbarát. Rendkívül széleskörű a felhasználhatósága. Rajzolhatunk rá, színezhetjük, de vágni és ragasztani is nagyon egyszerű. Talán ezért választották a 2018 év első felnőtt kreatív foglalkozásán a papírt alapanyagként.

Takács Endréné egyedi, heti progamtervező falitáblával várta január 17-én a klubtagokat. Erzsike előre elkészítette a sablonokat, amiből kis csomagot kapott mindenki.  A hét, színes scrapbook papírt vágás után, kétoldalas ragasztóval illesztették egy erősebb lemezkartonra a jelenlévők, ami közé vékony dekorszalagot függesztettek. Ezek a lapok lettek a  hét napjai. Végül az egészet összefűzték egy összefüggő naptárrá.

A programtervezőre kis csipeszek segítségével lehet feltűzni a fontosabb eseményeket és mivel mindig szem előtt van, nem maradunk le szülinapról, évfordulóról vagy egy megbeszélésről sem. Díszítésnek idézetek, mottók de egy emlékkép is szebbé teheti az alkotást.

Horváth Rita és Viaszné Meinczinger Katalin következő klubfoglalkozása január 31-én lesz amikor gyapjúfilcből, bevásárlótáskát készíthetnek az érdeklődők kéttűs varrással.

Comments

comments

Be the first to comment

Hozzászólás