Kapun már a nyitva tábla – indul a strandszezon! (videónkkal)

Az időjárás nem hazudtolta meg önmagát, lassan már a néphiedelmek közé sorolhatjuk azt, hogy ha a strand nyit, akkor esik az eső.

Idén gyermeknap után egy héttel tárta ki kapuit a látogatók előtt a Kristályfürdő strandja, ezzel hivatalosan is megkezdődött a nyár Ajkán is. A kilenc órára meghirdetett nyitás előtt már gyülekeztek a vendégek a pénztár előtt. Elsőnek két jó barát Német Balázs és Németh Bálint lépett be a kapun. Őket az ugrómedence előtt értük utol, ahol már nagyban gyakorolták a különböző akrobatikus elemeket. Pihenés gyanánt Balázs elárulta nekünk, hogy már nagyon várták a nyitást és örültek neki, amikor meglátták az Ajkai Szó hasábjain a jó hírt. A fiúk elmondták, hogy azért jöttek korán, mert ilyenkor még szabadabban lehet ugrálni, ugyanis a lubickolni vágyók még nem lepik el az ugrálómedencét. A strand áraival, szolgáltatásaival is elégedettek,  csak az ajkai strandra járnak.

Szakonyi Richárd és Mózer Bence  ajkai lakosok szintén a kapuban voltak már a nyitáskor, a strandszezon kezdetéről ők is az Ajkai Szóban olvastak először. Elmondásuk szerint rendszeres látogatói az ajkai létesítménynek, amelynek szolgáltatásaival elégedettek. A kedvencük a csúszda, amit nyitástól zárásig használnak, ha üzemel. A srácok tudták, hogy ezt az élményelemet csak 11 órától lehet igénybe venni, de azzal is tisztában voltak, hogy amíg kevesen vannak, addig labdázhatnak is egy kicsit a kellemes vízben.

Zsifkovics Veronika kislányával érkezett az élményfürdőbe. Kérdésünkre elmondta, hogy már nagyon várta a nyitást, ami pont a szabadnapjára esett, így lányával csajos napot tartottak a medencék hűsítő habjai között. Az információcsere az édesanyának és lapunknak is hasznos volt, hiszen megtudtuk, hogy négy éves korig nem kell fizetni, Veronika viszont tőlünk értesült arról, hogy az ajkai lakcímkártyával rendelkezőknek 10% kedvezmény jár.


Comments

comments

Be the first to comment

Hozzászólás