Látványos produkcióval érkezett a Kicsi Gesztenye Klub

Fotó: Györkös

A Kicsi gesztenye című sláger még elevenen élhet sokunk fejében, azt viszont már kevesebben tudhatják, hogy a dalt eredetileg egy gyerek lemezre szánták. Dobrády Ákos, aki a Kicsi Gesztenye Klub zenés mesejáték dalszerzője és producere, életre keltette a karaktereket, amelyeket a négy őselem ihletett. A mesesorozat színpadi változatát láthatták a kis rajongók a vmk színháztermében.

Vincze Liza énekes és barátai: Lufipufi, Olly a rák, Napsugár és Gesztenye vidáman üdvözölték a nézőtéren szüleik, nagyszüleik ölében helyet foglaló csemetéket.

Űrutazásra indult a klub

Ember nagyságú, csodaszép jelmezekben táncolt és énekelt a kis csapat. Az ismert dalok előadásába bevonták a közönséget, akik biztatás nélkül csatlakoztak a szereplőkhöz. A szépen felépített, látványos produkciójukkal a szórakoztatás mellett játékosan tanították a gyerekeket. Énekeltek a finom tejről, táncoltak az esőben, gyakorolták a helyes légzést, a mozgást. A szülinapos dallal mindenkit felköszöntöttek, a tortaevés után fogat mostak majd űrutazásra indultak. Közben megérkezett a Mikulás is óriási puttonyával, hogy kiossza az ajándékokat mindenkinek érdeme szerint. Később kiderült, hogy a karácsony igazából nem az ajándékokról, hanem a szeretetről szól. A műsor közös énekléssel zárult, ahogy felcsendült a Fehér karácsony című dal.

Lizával, a Kicsi Gesztenye Klub énekesével személyesen is találkozhattak a kíváncsi apróságok, amit közös fotóval örökítettek meg, sőt a szereplők kicsinyített másait is megvásárolhatták plüssfigurák formájában.

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

Comments

comments

Be the first to comment

Hozzászólás